marți, 10 mai 2011

Castrol EDGE

Un ulei de motor Castrol EDGE este testat riguros, folosind ultimile tehnologii din domeniu. Astfel, Castrol EDGE este pregatit sa intampine cei 7 factori critici ai unui motor, din punct de vedere al performantei si al fiabilitatii.

Experienta in domeniu de peste 100 de ani pe care o are Castrol se poate vedea in intreaga gama de ulei de motor Castrol EDGE.

Castrol EDGE


Iata cei 7 factori critici pe care un ulei de motor Castrol EDGE trebuie sa-i satisfaca:

1. Protectia la uzura. Aditivii special selectati fac dintr-un ulei de motor Castrol EDGE o arma puternica impotriva  daunelor provocate in motor de ungerea incorecta. Tot aditivii sunt responsabili pentru faptul ca (,) Castrol EDGE reuseste sa elimine murdaria si depunerile nedorite, neutralizarea acizilor, si inlaturarea oxidarii.

2. ulei de motor de lunga durata. Odata turnat in motor, Castrol EDGE reuseste sa-si pastreze proprietatile initiale pentru o perioada foarte lunga de timp, prelungind astfel si viata motorului.

3. Performanta in conditii extreme. Pe vreme racoroasa Castrol EDGE este un ulei de motor ce ajuta motorul sa porneasca mai usor; pe arsita Castrol EDGE nu se subtiaza, evitand problemele generate de acest fapt.

4. Motor mai curat. Propulsoarele curate au o durata de viata mai mare. Castrol EDGE, cu formula sa unica de detergenti si dispersanti pastreaza piesele din motor curate, prelungind viata motorului.

Castrol EDGE


5. Protectie la nivel inalt. Un ulei de motor Castrol EDGE este conceput in idea ca automobilele moderne isi folosesc in mare masura toate resursele de putere, in mod constant. Castrol EDGE protejaza motorul supus la regimuri de performanta maxima.

6. Economie de combustibil. Traim intr-o era in care combustibilul devine nepretuit. Castrol a inteles acest lucru cand a creat gama de ulei de motor Castrol EDGE. Pe langa protectia motorului, acest ulei de motor se ocupa si de protectia buzunarului Dvs.

7. Controlul termic. Castrol EDGE este un ulei de motor mai "rece". El reuseste sa reduca stresul la care sunt supuse componentele motorului, prelungindu-si propria viata, creand semnificativ mai putina oxidare si luptand impotriva depozitelor nedorite din propulsor.


Castrol EDGE



 Castrol EDGE este un ulei de motor care iubeste masinile.



Un comentariu: