marți, 13 septembrie 2011

Ulei motor Valvoline DuraBlend

Valvoline DuraBlend este un ulei de motor ce satisface chiar si cerintele autovehiculelor care circula in conditii de stres puternic.

Valvoline DuraBlend este un ulei de motor fabricat prin tehnologie semi-sintetica si care contine aditivi ce il fac potrivit pentru protectia motoarelor supra-solicitate. Poate fi folosit in autoturisme si autoutilitare usoare, pe benzina, disesel sau GPL, care parcurg milioane de kilometrii.

ulei motor Valvoline Durablend


Valvoline DuraBlend este un ulei de motor care ofera protectie maxima impotriva depunerii de reziduri nedorite in motor, mentinandu-i astfel o functionare lina si curata.

Acest ulei de motor a fost conceput astfel incat sa asigure o pornire usoara datorita proprietatilor de scurgere foarte usoara la rece. Valvoline DuraBlend asigura o protectia maxima la temperaturi ridicate.

ulei motor Valvoline Durablend


Valvoline DuraBlend este un ulei de motor ce asigura un consum redus de carburant.

Valvoline DuraBlend este un ulei de motor potrivit pentru conditii de trafic urbane (start & stop), calatorii frecvente, tractari etc...in cateva cuvinte: situatii in care propulsorul este supus frecvent unui stres mai ridicat decat in mod normal.

ulei motor Valvoline Durablend


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu