marți, 13 septembrie 2011

Ulei motor Valvoline SynPower

Un ulei de motor Valvoline SynPower este fabricat in totalitate prin tehnologie sintetica.

Gama de ulei de motor Valvoline SynPower ofera protectie superioara motorului si luptă impotriva celor trei cauze majore ce pot afecta un propulsor: stres termic, depozite si uzură. Asta pentru ca un ulei de motor Valvoline SynPower este formulat cu aditivi anti-uzura care actioneaza pentru o perioada mai lunga comparativ cu celelalte uleiuri conventionale.

ulei motor Valvoline SynPower


Tehnologia sintetica premium ajuta un ulei de motor Valvoline SynPower sa ofere protectie impotriva:

- temperaturilor extreme: atunci este frig un astfel de ulei de motor curge mai usor protejand in acelasi timp propulsorul la temperaturi ridicate.
- depozitelor nedorite: un ulei de motor Valvoline SynPower are o cantitate mare de detergenti si dispersanti care vor indeparta aceste depozite din motorul autovehiculului Dvs.;
- uzurii: cu toata grija impotriva folosirii unei cantitati mari de Zn in acest ulei de motorValvoline a dotat SynPower cu aditivi anti-uzura de ultima generatie, rezultatul fiind peste asteptari.

ulei motor Valvoline SynPower


Un ulei de motor Valvoline SynPower raspunde cerintelorcelor mai noi autovehicule cu motoare aspirate si supra-alimentate, ce se regasesc pe tot globul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu